Elektrikli otomobiller artık hayatımızın olmazsa olmaz parçaları halinde. Fakat içerisinde bulunduğumuz karmaşık otomotiv dünyasında her segmentte bir elektrikli otomobil bulmak zor. Öte yandan elektrikli şehir otomobillerinin sayısı günden güne artmaya devam ediyor.

Tüm dünyada artık inanılmaz noktalara gelen metropol nüfusu, yoğun trafiği de beraberinde getiriyor. Şehir içi otomobiller bu tip karmaşalardan kurtulmak isteyen sürücüler için bire bir. Bu sebeple son yıllarda bu tip modellerin sayısında artış görüyoruz. Bu tip araçların en yenisi ise XEV YoYo olacak.

Oldukça küçük yapısıyla dikkat çeken model, tek elektrikli motoru ile de ülkemizde her geçen gün artan akaryakıt fiyatlarının cep yakmasını engelleyecek. Boyutları ve canlı renk seçenekleri ile dikkatleri üzerine çeken Çinli model, rakiplerine kıyasla daha fazla kargo alanı sunuyor.

InsideEVs Türkiye ekibinin inceleme fırsatı bulduğu modelin tüm detaylarına yukarıdaki videomuzdan ulaşabilirsiniz. Şef Editör'ümüz Onur Koray'ın inceleme fırsatı bulduğu model, kabin içerisindeki teknolojileri ile de segmentteki rakiplerine taş çıkartıyor.

Daha fazla elektrikli otomobil incelemesi için InsideEVs Türkiye'nin YouTube kanalına abone olmayı unutmayın. Çan ikonuna tıklayarak son videolarımızdan da haberdar olabilirsiniz. Keyifli seyirler!