Hatırlatmak isteriz ki Porsche, Taycan EV'yi ilk olarak 2019 Frankfurt Motor Show'da tanıtarak karşımıza çıkmıştı. Tanıtılmasının ardından satışa çıkarak o zaman piyasaya oldukça büyük bir damga vurmuştu kendisi. O günden bugüne piyasa bir hayli fazla yol kat etti. Şimdilerde ise Taycan'ın artık yenileme almasının vakti geldi diyebiliriz. Aşağıdaki yeni casus fotoğrafları, Taycan'ın ve Taycan Cross Turismo'nun görüntülerini ekranlarınıza getiriyor.

Fotoğrafları incelediğimizde, her iki gövde stilinin de tasarım değişikliklerinin bir hayli sıkı bir şekilde korunduğunu görüyoruz. Her iki aracın da yeni bir ön yüze sahip olarak geleceğini belirtebiliriz. Bununla birlikte Porsche'un aracın arka tasarımında, bilhassa stop lambalarında değişiklikler yapacağını da biliyoruz.

Galeri: Porsche Taycan ve Taycan Cross Turismo Casus Fotoğrafları

Söz konusu iç mekan olduğunda ise, Taycan'ın iç tasarımının yeni Panamera'nın kabininden ilham alacağı konuşuluyor. Tıpkı mevcut modelde gördüğümüz üzere, direksiyon simidinin arka tarafında bir dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence seçenekleri için bir gösterge paneli ekranı bizi karşılayabilir.

Kulislerde konuşulanlara göre, yenilenen Taycan'ın yüksek performanslı yeni bir versiyonu da kendisini gösterebilir. Hatırlatmak isteriz ki casus fotoğrafçılar, bu yılın ilk zamanlarında farklı bir gövde yapısına sahip bir Taycan yakalamıştı. Bahsedilen bu yeni varyant, üçlü motorlu bir kurulumda 1.000'den fazla beygir gücü üretebilir.

Yukarıda söylediklerimize ek olarak Porsche'un pil kapasitesi, menzil ve çıkış konusunda da çeşitli değişiklikler yapabilme ihtimali olduğunu da söyleyebiliriz. Bu aşamada resmi bilgilendirmelere kulak vermemizde fayda var. Haberimizin sonlarına doğru gelirken, yeniden tasarlanan Taycan serisinin 2024 model olarak karşımıza çıkacağını düşündüğümüzü hatırlatmak isteriz.