Tarihler şubat ayını gösterdiğinde Lotus'un elektrikli sedanını oldukça farklı bir görüntü çizerken gözlemlemeyi başarmıştık. Şimdi ise bu güzelliğin halka açık yollarda ve klasik olarak nitelendirebileceğimiz siyah-beyaz kamuflajla test edildiğini gösteren yeni casus fotoğraflar ile karşınızdayız.

Dahili adı Type 133 olarak da bilinen bu otomobil, Eletre'den çeşitli stil ipuçlarını taşıyarak karşımıza çıkıyor. Bu güzellik, alt aydınlatma ünitelerini entegre eden daha ince bir ızgaranın yanında crossover ile aynı bölünmüş far tasarımını taşıyor.

Galeri: Lotus Type 133 Envya Casus Fotoğrafları

Sözünü ettiğimiz sedan, tavana monte bir LiDAR sistemi ile karşımıza çıkıyor. Aracın arka tarafını ele aldığımız zaman, Eletre'nin sahip olduğu arka uç stilini benimsemesi gerektiğini belirtebiliriz. Söz konusu iç mekan olduğunda da Eletre'den çeşitli izlerin taşınmasını bekliyoruz. Tam anlamıyla bir teknoloji harikası olarak karşımıza çıkacak.

Lotus'un Type 133'te hangi aktarma organını kullanacağı konusunda ise gerçek bir belirsizlik mevcut. Belki de Eletre R'da gördüğümüz kurulumu burada görebiliriz. Hatırlatmak isteriz ki bu güzellik 917 beygir gücü ve 985 Nm tork üretebiliyor. Kendisinin 0-100 km/sa hızlanması yalnızca 2.95 saniye sürüyor. 

Haberimizin sonlarına doğru gelirken, sözünü ettiğimiz modelin ne zaman piyasaya geleceği ile ilgili herhangi resmi bir bilginin olmadığını hatırlatmak isteriz. Öyle gözüküyor ki kendisini gelecek yılın ortalarına doğru görebileceğiz gibi duruyor.