Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz üzere yeni Mercedes-Maybach EQS 680 SUV,  önümüzdeki ay görücüye çıkarak hayatına başlayacak. Bu minvalde marka, karşımıza yeni bir teaser görüntüsü ile çıktı. Kendisi ile ilgili her şeyi 17 Nisan'da Çin'deki Auto Shanghai'da öğreneceğiz.

Haberimizin kapak fotoğrafındaki görüntüye baktığımızda, oldukça geniş bir SUV gördüğümüzü belirtebiliriz. Maybach rozetli EQS SUV, diğer lüks Mercedes modelleriyle stil açısından belirli bir noktada buluşmalıdır diye düşünüyoruz. Aşağıdaki fotoğraf galerisinden de inceleyebileceğiniz üzere kendisi, Maybach S-Serisi ve GLS'deki ızgaralara benzer şekilde karşımıza çıkmıştı.

Galeri: 2024 Mercedes-Maybach EQS SUV Casus Fotoğrafları

Maybach EQS SUV'nin iç mekanına geldiğimizde ise bizi oldukça lüks bir anlayış karşılayacak. Marka, Maybach'ı muazzam kalitede malzemelerle ve mümkün olan her türlü teknolojiyle donatarak karşımıza çıkaracak.

Söz konusu güç aktarma organları olduğunda, kendisinin EQS 580 SUV'den daha fazla güç üretebileceğini söyleyebiliriz. Referans göstermemiz gerekirse kendisi, 543 beygir gücü ve 858 Nm tork üreten çift motorlu, dört tekerlekten çekişli bir şekilde geliyor.

Aracın 0-100 km/sa hızlanmasını 4.6 saniyede yaptığını belirtmek isteriz ki Maybach varyantının da buna yakın bir istatistiğe sahip olarak gelmesini bekliyoruz.

Haberimizin sonlarına doğru gelirken, Mercedes'in yeni EV'sini, 17 Nisan Pazartesi günü saat Çin'deki bu yılki Auto Shanghai'da tanıtacağını hatırlatmak isteriz.