Markanın tamamen elektrikli ilk üretim aracı unvanını taşıyan Porsche Taycan, ilk olarak tarihler 2019'u gösterdiğinde karşımıza çıkmıştı. Marka, pazarın değişen dinamiğinin bir hayli farkında olmalı ki yaptığı son testler ile birlikte aracı makyaj operasyonuna hazırlıyor. 

Aşağıdaki fotoğraflardan da inceleyebileceğiniz üzere, modelin üç farklı donanımını gösteren kareler ile karşınızdayız. Halihazırda Avrupa'nın kuzey bölgelerinde bulunan casuslar, standart Taycan sedan/liftback, Cross Turismo ve Sport Turismo'yu yakalamayı başardı. 

Galeri: Porsche Taycan Yeni Casus Fotoğrafları

Burada gördüklerimizden yola çıkarak söyleyebiliriz ki Porsche, radikal bir stil değişikliği yapmayacak gibi duruyor. Masadaki bilgiler, farların yeniden tasarlanacak ön yüz ile daha iyi bir uyum göstermesi adına çeşitli değişiklikler alacağı yönünde.

Arka tarafa geldiğimizde ise, arka lambaların herhangi bir değişikliğe tabi tutulup tutulmayacağı sorusu akıllara geliyor. Bu bir makyaj operasyonu olabileceği için, daha önceki örnekler de bu yönde olduğundan mütevellit bir değişiklik bekleyebiliriz. 

Haberimizin sonlarına doğru gelirken, makyajlı Taycan'ın yüksek  performanslı bir versiyon ile gündemde şok etkisi yaratmak istediğine dair spekülasyonlar olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu aşamada herhangi resmi bir açıklama bulunmuyor.

Unutmamalıyız ki casuslarımız, yaklaşık 1.000 beygir gücüne sahip üç motorlu bir aktarma organına sahip olduğuna inanılan TDI rozetli bir prototipi görüntülemeyi başarmıştı. Son olarak, yenilenen Taycan'ın içinde bulunduğumuz yılın sonlarına doğru geleceğini belirtelim.