MG, tamamen elektrikli hatchback'i Mulan'ın yüksek performanslı bir versiyonu olan MG Mulan Triumph Versiyonu ile karşımıza çıktı. Çin dışındaki pazarlarda bu MG4, 170 beygir gücü ve 250 Nm tork sağlayan bir arka elektrik motoru veya 202 beygir gücü ve 250 Nm tork üreten bir elektrik motoruyla geliyor. Aracın şu ana kadar yalnızca Çin Birleşik Krallık için onaylandığını da belirtelim.

MG Mulan Triumph Versiyonu, dört tekerlekten çekişli çift motorlu bir güç aktarma organı ile geliyor. Kendisi, toplamda 453 beygir gücü ve 600 Nm tork üretebiliyor. Aşağıdaki fotoğraflarda detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz MG, 0'dan 100 km/sa hızlanmasını yalnızca 3.8 saniyede yapabiliyor. Bu güzellik, 64 kW/sa üçlü lityum pil paketinin sayesinde Çin'deki test prosedürlerine göre 460 km menzile sahip.

Galeri: MG Mulan Triumph Versiyonu

MG, performansa dayalı bu güzelliği tork vektörüyle ve güçlendirilmiş frenleri turuncu kaliperlerle birleştirdiğini belirtiyor. Marka, şu aşamada yeni frenlerle ilgili daha fazla ayrıntıya girmekten kaçınıyor. Araca 18 inçlik bir jant seti uygun görülüyor ve 235/45 Bridgestone lastiklerle paketleniyor.

Otomobilin iç mekanından da bahsedelim. Burada yapılan bazı değişiklikler var ki, bunlardan en göze çarpanı altı yönlü elektrikli ayarlı ve iki yönlü bel destekli Alcantara spor koltukların standart donanımda gelmesi diyebiliriz. Yine Alcantara direksiyon simidi de araçta mevcut olarak geliyor. Toplamda 7 inçlik bir boyuta sahip olan dijital gösterge grubu, 10.25 inçlik bilgi-eğlence ekranı, hava temizleme sistemi ve 360 ​​derecelik çevre görüşlü kamera sistemi gibi detaylarla iç mekan tamamlanıyor.

Haberimizin sonlarına doğru gelirken, MG Mulan Triumph Versiyonu'nun fiyatlandırılması konusunda herhangi resmi bir açıklamadığının yapılmadığını belirtmek isteriz.