Casuslarımızdan haber var! Mesai üzerine mesai yapan arkadaşlarımız, bu sefer tarafımıza ağır bir kamuflaja sahip RS Q6 E-Tron prototiplerini gösteren birkaç fotoğraf gönderdi. Tarafımıza geçen bütün fotoğrafları aşağıdaki galeride paylaştık, yani incelemek istiyorsanız, bunu istediğiniz an yapabilirsiniz.

Peki ya casuslarımız bir sürü kamuflajın gazabına uğrayan bu aracın Audi RS Q6 E-Tron olduğunu nereden çıkardı? Cevabı çok basit. Ön tamponda gördüğümüz bir alt açıklığı var ki bazı RS benzeri girişler de bunun bir RS modeli olduğunu gösteriyor.

Galeri: 2022 Audi RS Q6 E-Tron Casus Fotoğrafları

Görmekten şaşırmayacağımız bir şey varsa, o da kırmızı boyalı fren kaliperleri olacaktır. Bu arada kağıt üstünde yaklaşık 600 beygir gücüne sahip olduğu söylenen bir RS modelinden bahsediyoruz bu arada. Şu anda her şey çok sıcak olduğu için iddialı bir yorum yapmaktan kaçınıyoruz. Belki de birileri kulağımıza bazı iddialar fısıldamalıdır. Siz bu haberi okuyorken, biz kulislerde konuşulanlara göz atıp müsait bir zamanda geri döneceğiz.

Elbette RS ve RS olmayan modeller arasında daha fazla görsel farklılık olacaktır ki bu oldukça normal. Tüm bunların dışında, bazı donanım seviyelerinde de değişiklikler olabilir. Mesela RS modellerindeki jantlar diğerlerine göre farklı olacaktır. Böyle örneklendirebiliriz.

Haberimizin sonlarına doğru gelirken, Audi Q6 E-Tron'un bu yıl içinde piyasaya çıkacağını düşündüğümüzü belirtmek isteriz. Bugün oldukça fazla mesai harcadığımız RS modeli ise muhtemelen birkaç ay sonra kendisini gösterecektir.