Mevzubahis şarj edilebilir hibrit araçlar olduğunda, Mercedes'in ürün gamı kendisinden fazlasıyla bahsettiriyor. Giriş seviyesi A Serisi'nden S Serisi'ne kadar kadar bir çok örneği bünyesinde bulunduruyor marka. Bu sefer o örneklerin en yenisi ile karşınızdayız. Yanlış duymadınız, işte karşınızda şarj edilebilir hibrit Mercedes E Serisi'nin ilk adımları.

Casus fotoğrafçılarımız, aşağıdaki galeride inceleyebileceğiniz yeni nesil şarj edilebilir hibrit E-Serisi'ni ilk kez yakalamanın gururunu yaşıyor. Şarj portu, diğer modellerde gördüğümüz gibi arka tamponda, sağ stop lambasının altında değil. Kendisine arka sol çamurlukta rastlıyoruz.

Galeri: 2023 Mercedes E-Class PHEV Casus Fotoğrafları

Yeni E-Serisi'ne daha yakından bakıyoruz. Bagaj kapağındaki kamuflajda bulunan kesiklere bakılırsa, kendisi bir ışık çubuğunu gizlemeye çalışıyor gibi duruyor. Daha önce buna yeni EQE'de denk gelmiştik. 

Kendisinin görünümü hakkında keskin yorumlar yapamıyoruz, öyle ki sahip olduğu kamuflaj neredeyse araca dair her şeyi saklıyor. Öyle düşünüyoruz ki Mercedes, şu aşamada araç ile ilgili hiçbir detayı paylaşmak ile ilgilenmiyor. Belli ki daha kendisinin yemesi gereken daha çok ekmek var, dolayısıyla biz de sabırsız davranmayacağız. Akışına bıraktık.

Haberimizin sonlarına doğru gelirken, aracın dünya prömiyerinin bu yılın sonunda gerçekleşmesinin planlandığını belirtelim. Şayet kendisi yıl sonuna yetişemese bile, yeni nesil BMW 5 Serisi ile birlikte 2023'te kendisini tanıtmaktan mutluluk duyacaktır.