Volkswagen ID. Buzz, bu sefer İspanya'da düzenlenen bir kapalı sürüş etkinliği sırasında kameralara yakalandı. Etkinliğe katılan kişilerden biri, VWIDTalk adlı forumda kendisinin iç mekanını gözler önüne seren fotoğraflar paylaştı. İşte o fotoğraflar.

Her ne kadar gösterge paneli biraz kaplanmış bir vaziyette dursa da, iç tasarımın ID.3 ve ID.4'ü oldukça andırdığını görüyoruz. Ayrıca hemen direksiyon simidinin oradaki dijital gösterge paneli, merkezi dokunmatik ekranla bire bir aynı gözüküyor.

VW ID Buzz İç Mekan Casus Fotoğrafları
VW ID Buzz İç Mekan Casus Fotoğrafları
VW ID Buzz İç Mekan Casus Fotoğrafları

Bunlar ID. Buzz'ın içinden gördüğümüz ilk kareler olduğundan hiçbir detayı atlamak istemiyoruz. İşte onlardan biri, ön koltuklar arasında ve kapı panellerinde depolama için çeşitli boşluklar mevcut.

Kulislerde konuşulanlara göre, VW'nin ID. Buzz için akıllı sistemler sunmaması bir hayli hayal kırıklığına yol açabilir. Kimisine göre bunu sadece uzun aks aralığına dayalı versiyonunda görebilecekmişiz. En azından burada gördüğümüz model, kısa dingil mesafeli bir model gibi duruyor.

Daha önceki raporlardan ve söylemlerden biliyoruz ki VW sadece uzun aks aralıklı bir ID. Buzz getirecek. Şu aşamada markadan tamamen resmi bilgiler ve fotoğraflar görmek için 9 Mart'ta yapılacak dünya prömiyerini beklememiz gerekiyor. Bakalım orada göreceklerimizle, bu habere konu olan iç mekan bire bir aynı olacak mı?