Alman devinin "Microbus" ruhunu canlandırmaya çalışacağı ID. Buzz'ın resmi çıkış tarihinin açıklanması ardından, ajandamızı ve saatimizi ayarlayıp onu beklemeye koyulduk. Tabi, bu zaman içinde Volkswagen'in, ID. Buzz için yayınladığı son teaser da bazı şeylere vesile oldu. Kolesa.ru'daki meslektaşlarımız, o teaser'dan yola çıkarak araca dair bazı render'lar ürettiler.

Resmi açıklamaların gelmesinden sonra, Buzz ile ilgili yazılan görüşler ve yapılan yorumların neredeyse çoğu olumsuzdu. Kendisinin sevenleri, son versiyonun benimseyeceği farklı stille ilgili hayal kırıklıklarını dile getirirken hiç de çekinmediler. Elbette, bazı zevkler ve renkler tartışılamaz, dolayısıyla herkese farklı gelebilen bir durumdan bahsediyoruz.

Galeri: Resmi Olmayan 2022 Volkswagen ID. Buzz Render'ları

Yukarıdaki galeride, kendisinin nasıl görüneceğine dair render'ları içeren bir galeri paylaştık. ID. Buzz, son zamanlarda oldukça ince ve renkli bir halde kendisini gösteriyordu. Paylaştığımız render'lar, aracın son halini en azından dijital olarak bizlere sunuyor. Burada gördüğümüz model her ne kadar yolcu modeli olsa da, Alman devi, bir California türevinin yanında ticari bir türevin de geleceğini onayladı.

İlk kez bir şarj edilebilir hibrit güç aktarma sistemi ile tamamlanmış olan T7 hali hazırda piyasada olduğundan, ID. Buzz bu minvalde kendisini tek hissetmeyecek. VW, içten yanmalı motor istemeyen kullanıcıları için, elektrikli SUV tekliflerini artırmak adına bir veya iki elektrikli motor seçeneği de sunacak. Temel modellerde arkadan itişli bir kurulum verilecekken, daha pahalı ve üst donanım seviyelerinde ise dört tekerlekten çekiş sunulacak.

VW İD. Buzz teaser