Audi E-Tron'un makyajlanacağı haberi henüz dedikodu halindeyken bile çok ses getirmişti. Bir süre sonra kendisinin resmileşmesinin belli olmasıyla bütün taşlar yerine oturdu. Bize göre E-Tron'un hali hazırda üç yaşında olduğu için daha fazla performans gösterebilmesi adına kesinlikle makyajlanması gerekiyordu. Bu aşamada, bu makyajın diğer gördüğümüz örneklere göre aynı olmayacağını belirtebiliriz.

Öyle ki, Audi'nin E-Tron'u tam şarj ile 600 km yapabilen tamamen yeni bir ile ödüllendireceği konuşuluyor. Kendisi aynı zamanda yeni bir ızgara, yeniden tasarlanmış farlar ve güncellenmiş tamponlar ile birlikte klasikleşmiş makyaj kriterlerini de yerine getirecek.

Topelectricsuv.com adlı web sitesi, Almanya'daki test araçlarının casus fotoğraflarından yola çıkarak dayalı makyajlı E-Tron'un ayrıntılı bir render'ını oluşturdu. Bir tarafta yenilenmiş haliyle E-Tron, diğer taraftan ise E-Tron Sportback'in oldukça az bir kamuflajla yakalandığı göz önüne alındığında, kapak fotoğrafında gördüğümüz çalışma neredeyse kusursuz gibi gözüküyor.

Haberimizin sonlarına doğru gelirken, Makyajlı E-Tron'un, 2022'nin sonlarında satışa sunulacağını belirtelim. Kendisinden sonra, aileye yeni bir üye gelecek ve o da Q6 E-Tron da katılacak. E-Tron ise yavaş yavaş emeklilik planlarını yapacak ve tahtını 2026 yılında tamamen yeni bir model olan Q8 E-Tron'a devredecek. Nesilden nesle tacın devri.