Çok yakında sevenleri ile buluşacak olan Volkswagen ID. Buzz için artık sayılı günler kaldı. Casuslarımız sağ olsun, kendisini daha önce birçok kez kamuflajlı bir şekilde görme şansımız olmuştu. Volkswagen, artık pek beklemeye niyetli değil ve gemileri yakmış gibi görünüyor. Twitter üzerinden bir teaser paylaşımı yaptılar.

Araçta yansıtılmak istenen retro havasını seviyoruz. Aşağıda izleyeceğimiz teaser, aracın farlarının ve ön yüzünün öne çıkarılmış bir şekilde paylaşıldığını bize gösteriyor. Tekrar oynatma tuşunu biraz yıpratabilirsiniz.

 

Öyleyse biraz daha derine inelim. ID. Buzz, gönderme yapmaktan kaçınmıyor olsa gerek ki, unutulmaz T1'e saygı duruşuna geçerek "bir ikonun DNA'sına" sahip sloganıyla geliyor. Volkswagen, hali hazırda 2022'nin ID yılı olduğunu belirtmişti. Kendisi, gelecek yıl piyasaya sürülecek ve üretime girecek.

Galeri: VW ID. Buzz Casus Fotoğraflar

Her ne kadar üretime gireceğini söylesek dahi, bunun tam olarak ne zaman gerçekleşeceğini bilmiyoruz. Söyleyeceğimiz bir şey varsa, o da ilk kez Avrupa'ya geleceği. 

Teaser'ı izledikten sonra biraz beyin fırtınası yaptık ve bazı sonuçlara ulaştık. ID.5'in ilk çıkışı olduğu zaman da ID'nin ayak izlerine rastlamıştık. Keza aracın halka açık yerlerde yapılan, kamuflajlı kargo versiyonlarını da yakaladık. Dolayısıyla, kendisinin EV, tek veya çift motorlu, arka tekerleklere veya dördüne de güç veren, hatta bazı modellerinde büyük ihtimalle 400 beygir gücü ve üzerini görebiliriz. 

Teaser'da da 2022 yılı işaret ediliyor, ancak inanıyoruz ki resmi bir açıklama yapılmadan önce daha fazla teaser görebiliriz. ID. Buzz kesinlikle heyecan verici olacak.