Porsche Taycan ve Taycan Cross Turismo, 2021 model yılı için güncelleme aldı. Güncellenen menzili ve yeni renk seçenekleri ile yıl sonunda bayilerde olacak. Alman üretici, modelin teknolojisini yenileyerek, bağlantı özelliklerini geliştirerek ve daha cesur renkler sunarak aracı daha da cazip yapıyor.

Porsche, otomobilde önemli değişiklikler yapmadı. Galeride görülen modelin rengi Rubystar, yeni eklenen 65 renk seçeneğinden biri. Yeni ve isteğe bağlı Paint to Sample ve Paint to Sample Plus paletleri sizi bekliyor. Paint to Sample, Moonlight Blue Metallic, Acid Green, Rubystar, Riviera Blue ve Viola Metallic gibi vintage esintili tonlar dahil 65 renk seçeneği bulunmakta. Paint to Sample Plus'ı seçerseniz istediğiniz bir renk tonu tarafınıza sağlanıyor.

Galeri: 2022 Porsche Taycan

Otomobilin yenilenen modelinde, Uzaktan Park Asistanı sistemi bulunacak. Bu sistem sayesinde, kullanıcılar aracın koltuğuna oturmadan aracı isteği şekilde park edebilecek. Bu sistem modele ek olarak satılacak. Ayrıca gayet bir uygulaması bulunuyor. Uygulama da manevrayı yapana kadar bir tuşa basmanız gerekiyor, tuşu bıraktığınız da otomobiliniz de duruyor.

Android Auto bilgi-eğlence sistemi, Alman üreticinin kendi sistemi olan Porsche Communications Management isimli sisteme entegre edildi. Ayrıca artık Apple Music ve Apple Podcast'leri sorunsuz bir şekilde entegre ediyor. Sesli asistan özelliği, günlük dilde talimatları daha iyi anlamak için geliştirildi.