Jaguar'ın başarılı elektrikli crossover modeli I-Pace, "Black Edition" adlı yeni bir paket kazandı. Bu görünüm paketinin aracın SE ve HSE donanımları için ve an itibariyle sadece İngiltere'de sunulacağı da açıklandı. Yani bu paketin Avrupa'nın diğer ülkelerinde ilerleyen zamanlarda sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Jaguar I-Pace Black (2021)

Jaguar I-Pace'in bu yeni paketi, isminden de anlaşılabileceği üzere araca siyah renkli gövde detayları getiriyor. Bu detaylar arasında karartılmış ön ızgara, siyah yan ayna kapakları, siyah cam çerçeveleri ve siyah arka amblemler gibi şeyler yer alıyor. Bu pakette aracın 20 inç'lik jantları da parlak siyah renkte geliyor. Bu paket ile birlikte aracın mevcut tüm renk seçeneklerinin kombine edilebileceği de belirtiliyor.

Galeri: Jaguar I-Pace Black (2021)

Bu yeni görünüm paketi, aracın iç mekanına ise siyah deri spor koltuklar ve siyah tavan döşemesi getiriyor. Kabinde birçok parlak siyah detay malzemenin yer aldığı da görülüyor. Bu paket dahilinde panoramik cam tavan ile karartılmış camların bulunduğu da belirtiliyor.

İngiltere'de bu Black Edition paketinin maliyetinin aracın fiyatına ek olarak 2.600£ (İngiliz Sterlini) civarında olduğu da belirtiliyor. Bu paketler aracın sadece görünümüne etki ediyor. Yani I-Pace'in 400 beygir güç ve 696 Nm tork üreten elektrik motorlarında bir değişiklik olmuyor.