Tesla'nın elektrikli pick-up modeli Cybertruck, uzun zamandır konuşulan ve merakla beklenen bir araç. Geçtiğimiz yıl bir prototip olarak tanıtılan bu aracı yakın zaman önce de canlı olarak gördük. Elon Musk, geçtiğimiz günlerde ABD'nin Teksas Eyaleti'nde inşaatına başlanan yeni Tesla fabrikası ziyaretinde bir Cybertruck ile şantiyeyi ziyaret etti. O aracın görüntülerinde de aynı makyajlı Model S ve Model X'teki gibi yarım direksiyon simidinin bulunması ise dikkatimizi çekmişti.

Henüz piyasada çıkmasına uzun bir süre olan Tesla Cybertruck'ın (en son 2021 sonu deniliyordu) R/C yani uzaktan kumandalı versiyonu çoktan çıkış yaptı bile. Hot Wheels'in 1:10 ölçekli uzaktan kumandalı Cybertruck'ının yukarıdaki videosu ise bir hayli eğlenceli. Kutu açılım ve sürüş videosunu bir araya getiren bir YouTuber, seyir zevki yüksek bir video ortaya çıkarmış diyebiliriz.

Ayrıca normalde 400$'lık olan bu uzaktan kumandalı Cybertruck'ların çoktan tükendiğini, şimdilerde eBay'de abartılı fiyatlara satıldığını da öğreniyoruz. Oyuncağın kutu içeriğinden Cybertruck için kırık cam sticker'ı gibi şeylerin çıkması ise güzel bir espri olmuş.

Zira hatırlayacağınız üzere Cybertruck'ın geçtiğimiz yılki lansmanında aracın kırılmaz denilen camları, canlı yayında test edilirken kırılmış ve gündeme oturmuştu. Ayrıca uzaktan kumandalı Cybertruck'a geri dönecek olursak, aracın farlarının ve stop lambalarının çalıştığını hatta aracın birden fazla güç seviyesinin bulunduğunu da öğreniyoruz.

Biz haberimizin üzerindeki videoyu 6:52 süresinden başlayacak şekilde sitemize entegre ettik. Çünkü ilk aşamaları uzun ve detaylıca kutu açılımını içeriyor. Yani biz, videonun biraz daha eğlenceli kısımlarını çabuk görmeniz için bu şekilde ekledik. İyi seyirler dileriz.