Volvo'nun elektrikli kardeşi Polestar, elektrikli otomobil dünyasına oldukça hızlı bir giriş yaptı. 2019 yılında Polestar 1 ile birlikte pazarda sesini duyurmaya başlayan üretici, Polestar 2'nin performansı ile birlikte kullanıcı kitlesini geliştirdi. Fakat görünüşe göre elektrikli üreticinin yeni planları mevcut. Polestar CEO'su Thomas Ingenlath, bu planların ilk ipuçlarını bizlerle paylaşmış olabilir.

Bir süredir bazı Polestar 2 prototiplerinin fotoğraflarını kendi Instagram hesabında paylaşan yönetici, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Polestar 2 fotoğrafları, Performance Pack versiyonları gibi görünüyor olsa da arada dikkat çekici bir değişim mevcut. Eğer fotoğrafları dikkati incelerseniz, test araçlarının Polestar 1'e ait 21 inçlik jantları kullandığını görebilirsiniz. Performance Pack versiyonları ise ancak 20 inç büyüklüğe sahip jantlar sunabiliyor.

 

Ingenlath'ın fotoğraflar altında kullandığı hashtag'ler de dikkat çekici. Polestar 2 prototiplerinin altına "Experiment" yani deney ifadesini yerleştiren yönetici, son fotoğraflarda daha ilginç etiketler kullandı. Ingenlath, yeni görsellerin altında "PS2BST 1(7)" kod adını paylaştı. "PS2" kısmı Polestar 2'ye işaret ediyor olsa da kalan rakam ve harf kombinasyonu bizler için bir şey ifade etmiyor.

 

Açıkçası bu özel modelin, Polestar 2'nin performanslı versiyonu olduğuna inanıyoruz. Modelin ne zaman ya da nerede tanıtılacağı bilinmiyor olsa da kısa süre içerisinde kendisinden daha fazla haber alacağımız kesin.