Elektrikli otomobiller, son dönemde otomotiv sektörünün en hızlı yükselen trendi konumuna geldiler. InsideEVs Türkiye de bu doğrultuda, elektrikli otomobillerin tüm gelişmelerini siz değerli okuyucularımıza en hızlı ve kaliteli şekilde aktarmak için kuruldu. Motor1 Türkiye ile ortak/kardeş site olarak da görev yapmaya yaklaşık 1 senedir devam ediyor.

Hemen yukarıdaki yeni videomuzda da Motor1 Türkiye'nin eski editörü Şafak Soysal'ın, InsideEVs şef editörü ve E-Garaj'ın kurucu ortağı Emir Tunçyürek ile gerçekleştirdiği sohbetin yeni parçası yer alıyor. İlk videoya gösterdiğiniz ilginin ardından ikilimiz bu kez elektrikli otomobillerin ülkemizdeki fiyat eşiğinden bahsediyor. Bu videoda yine aradığınız pek çok sorunun cevabını bulabileceksiniz.

Bildiğiniz üzere ülkemizde henüz elektrikli otomobil satın alımları için bir teşvik planlaması bulunmuyor. Hatta geçtiğimiz aylarda bu tip otomobillere bir ÖTV güncellemesi daha getirilerek fiyatların artması sağlanmıştı. Öte yandan Türk otomobil sektörü her geçen gün daha fazla EV'ye kavuşuyor.

Hemen aşağıda da InsideEVs Türkiye'nin bir önceki YouTube videosunu görebilirsiniz. Bu gibi videoların devamı için kanalımıza abone olmayı ve diğer sosyal medya hesaplarımızı da takip etmeyi unutmayın!

Ayrıca soru/cevap videolarımızın devamının geleceğini ve bu videoda konuşulan soruların, Instagram üzerinden takipçilerimizden topladığımız sorular olduğunu da belirtmiş olalım.